spacer
Logo LISTYLE
spacer
LISTYLE - Fotografie

 

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerpen is het creƫren van een look en feel van je merk. Het is het visueel vertalen van je brandstory. Als grafisch ontwerper maak ik een herkenbare vertaling van de identiteit van het merk van je product voor de buitenwereld.
Wat belangrijk is bij het vormgeven van de huisstijl van een product is om de boodschap van je verhaal achter het merk te communiceren. Wie wil jij bereiken en wat wil je vertellen? De brandstory komt pas tot leven met een herkenbaar logo en herkenbare huisstijl. Ik kan je adviseren en samen met jou de boodschap helder maken of krijgen en zo je brandstory visueel maken. Ook als er al een huisstijl is, kan ik de look en feel van uw bedrijf samen met jou visueel maken, bijvoorbeeld door het maken van moodboards, het ontwerpen van flyers, stickers, signing enzovoorts.

Webdesign
Maar het branden van een product gaat verder dan een logo en huisstijl. Geen product kan tegenwoordig meer zonder een website. Ik kan de webstyling voor het product ontwerpen. Naast het vormgeven van de lay out, bied ik ook de mogelijkheid om ook een website in zijn geheel te verzorgen, zowel tekstueel als het bouwen van de website, en de zichtbaarheid ervan.